KÉPZÉSEK

KÉPZŐK KÉPZÉSE

A Témahéthez kapcsolódóan pedagógusképzéseket szervezünk. A pedagógusképzések megtartásához azoknak a pedagógusoknak a jelentkezését várjuk, akik az Oktatási Hivatal szaktanácsadói és elkötelezettek a fenntarthatóság ill. környezeti nevelés iskolai keretek közötti elterjesztésére. A képzők előzetesen felkészítést kapnak a pedagógusképzések megtartásához. A képzők képzésének időpontja: 2018. február, a képzőknek kiírt pályázat részletei a PÁLYÁZATOK menüpont alatt olvashatók.

PEDAGÓGUSKÉPZÉSEK

A Témahéthez kapcsolódóan országszerte, 15 helyszínen pedagógusképzéseket szervezünk, 2018. február 26. és március 09. között, az Oktatási Hivatal támogatásával. A pedagógusképzésekre jelentkezés regisztrációhoz kötött, egy időpontra, helyszínre maximum 30 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. A képzések 5 órásak, amelyekért részvételi igazolást adunk. A pedagógusképzésekre regisztrálni 2018. február 12. és 21. között lehet a regisztrációs felületen.A pedagógusképzésre csak olyan pedagógusokat tudunk fogadni, akiknek iskolája regisztrált a 2018. évi Fenntarthatósági Témahétre:

WEBINÁRIUM KÉPZÉSEK PEDAGÓGUSOKNAK

A webinárum képzés célja, hogy a Fenntarthatósági Témahétre regisztrált pedagógusok online módon is tájékoztatást kapjanak a Témahét programjairól. A webinárium képzés időpontja: 2018. március.

WEBINÁRIUM KÉPZÉS ÖNKÉNTESEKNEK

A önkéntes képzés célja, hogy a Fenntarthatósági Témahétre jelentkező önkéntesek online módon tájékoztatást kapjanak a Témahét programjairól és az önkéntesség lehetőségeiről, módszereiről. Az önkéntes képzés időpontja: 2018. március.