Iskolai Regisztráció

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a köznevelésben 2021. április 19-23. között hirdeti meg a Fenntarthatósági Témahetet, amelynek célja, a fenntarthatóság üzenetének elterjesztése iskolai keretek között. A 2020/2021-es tanév kiemelt témái az erdő, mint ökoszisztéma, a zöld gazdaság és a fenntartható közösségek.

Minden hazai és határon túli nevelési-oktatási intézmény a munkatervében meghatározott módon vehet részt a témahéthez kapcsolódó programokon, illetve szervezheti meg az adott témával összefüggő tanítási órákat, foglalkozásokat.

Kérjük, csatlakozzon a kezdeményezéshez és regisztrálja iskoláját a 2021. évi Fenntarthatósági Témahétre!

A szakképzési centrumokhoz tartozó iskolákat tájékoztatjuk, hogy a KIR-rendszerből a SZIR-rendszerbe történő átkerülésük folytán saját adatbázisunk is frissítés alatt áll. Arra kérjük az iskolákat, hogy egyelőre a régi nevükön regisztráljanak a Témahétre, ettől függetlenül, az átállást követően az iskola már az új névvel fog szerepelni a rendszerben. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Intézményvezető neve
Intézmény e-mail címe
Kapcsolattartó pedagógus neve
Kapcsolattartó pedagógus e-mail címe
Kapcsolattartó pedagógus telefonszáma

Résztvevő osztályok és diákok
Alsó tagozat
Elért osztályok száma az intézményben
Elért diákok száma az intézményben
Felső tagozat
Elért osztályok száma az intézményben
Elért diákok száma az intézményben
Középiskola
Elért osztályok száma az intézményben
Elért diákok száma az intézményben
 
Pedagógusképzésre jelentkezők száma
(A képzés helyszíne Magyarországon, az intézményhez tartozó Pedagógiai Oktatási Központ körzetében lesz, 2021. február-március között.)