Iskolai Regisztráció

A Belügyminisztérium a köznevelésben 2024. április 22. és 26. között hirdeti meg a Fenntarthatósági Témahetet, amelynek célja, a fenntarthatóság üzenetének elterjesztése iskolai keretek között. A 2023/2024-es tanév kiemelt témái a levegő és élővilága, szabadidő, körforgásos gazdaság, hulladék és tudatos fogyasztás.

Minden hazai és határon túli nevelési-oktatási intézmény a munkatervében meghatározott módon vehet részt a Témahéthez kapcsolódó programokon, illetve szervezheti meg az adott témával összefüggő tanítási órákat, foglalkozásokat.

REGISZTRÁCIÓ

Intézményvezető neve
Intézmény e-mail címe
Kapcsolattartó pedagógus neve
Kapcsolattartó pedagógus e-mail címe
E-mail cím megerősítő kód
Kérjük, adja meg a négyjegyű megerősító kódot, vagy kattintson az e-mailben található linkre!MEHET
Kapcsolattartó pedagógus telefonszáma

Résztvevő osztályok és diákok
Kérjük adja meg, hogy iskolájukból hány osztállyal és diákkal terveznek részt venni 2024-es Fenntarthatósági Témahéten!Alsó tagozat
Osztály
Diák
Felső tagozat
Osztály
Diák
Középiskola
Osztály
Diák
 
Pedagógusképzésre jelentkezők
Kérjük adja meg, hogy iskolájából hány tanár tervez részt venni a Fenntarthatósági Témahét programjaira felkészítő pedagógusképzéseken.(A képzések helyszíne: Magyarországon az intézményhez tartozó Pedagógiai Oktatási Központ körzetében, határon túl a magyarországi és 4-5 határon túli helyszínen. A képzés időpontja: 2024. március hónapban.)
Önkéntes program
A Témahéten a szervezők lehetőséget biztosítanak arra, hogy az iskolai programok, tanórák részeként a fenntarthatóságért elkötelezett szakemberek (önkéntesek) kiálljanak a gyerekek elé és a saját példájukkal, gondolataikkal erősítsék a Témahét üzenetét. Ezek mellett a Témahetet támogató szervezetek iskolai csoportokat fogadnak egyes külső látogató helyszíneiken. Tervez-e iskolájuk tanórák keretében önkéntes szakembereket fogadni?
Tervezik-e külső, térítésmentes látogatóhelyszínekre vinni diákjait?