SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ VERSENY

ÚjdonságMostantól a megyédben is megküzdhetsz a legjobb helyezésért! Iskolád Ping-Pong asztalt nyerhet.

Gyűjtsetek össze minél több használt elemet, hogy tiétek legyen az értékes díjak egyike! Most biztosan megéri kiválogatni a hulladékot a szemétből!

A Fenntarthatósági Témahét keretein belül szervezzük a soron következő időszaki elem és e-kütyü gyűjtést. 2x2 kategóriában díjazzuk a kimagasló eredményeket, egyéni és iskolai kategóriában. A díjakat a SONY és a VARTA ajánlotta fel, köszönjük a támogatást!

Iskolai kapcsolattartók aktivitását gyümölcscentrifuga sorsolással díjaztuk. Megyénként két gyümölcscentrifugát sorsoltunk ki a versenyen részt vett kapcsolattartó tanárok között.

A Nyereményjáték Nyertesei

A JÁTÉK MENETE

  • Ha még nem tetted meg, regisztrálj a www.pontvelem.hu oldalán, hogy részt vehess a versenyben.
  • Az akciós gyűjtési időszak alatt, a PontVelem Okos Program keretében gyűjts minél több használt elemet, használt mobilt vagy e-kütyüt, majd add le az iskolai kapcsolattartódnak!
  • Rögzítsd a kapcsolattartódtól kapott elemes, illetve mobilos/e-kütyüs kuponokon található kódokat a www.pontvelem.hu oldalon!
  • Mindkét kategóriában, az időszak alatt, a legtöbb elemes kupont beváltó, illetve elemes gyűjtőpontokat gyűjtő 10-10 diák ajándékcsomagot nyer!
  • A www.pontvelem.hu oldalon található toplista segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhető az adott időszakban a diákok által beváltott kuponok száma.
  • A www.pontvelem.hu oldalon található toplistán megtekinthető, hogy a diákok az adott időszakban hány kg használt elemet, illetve hány darab használt mobiltelefont és e-kütyüt gyűjtöttek. A gyűjtési adatok nem jelennek meg azonnal, de a jóváírt kg-ok és darabszámok maximum két óra elteltével frissülnek.

A szelektív hulladékgyűjtő verseny időtartama:
2017. április 12. – 2017. május 22. éjfél

Nyeremények

További információk a szabályzatban. Sok sikert kívánunk Mindenkinek!


AKTUÁLIS TOPLISTÁK

EGYÉNI VERSENYEK

ISKOLAI VERSENYEK

Teljes toplista a www.pontvelem.hu-n! »

TÁMOGATÓK

A szelektív hulladékgyűjtő verseny a PontVelem Nonprofit Kft., a Re'lem Nonprofit Kft., a Varta és a Sony támogatásával valósul meg.