Fenntarthatósági Kupa

A Fenntarthatósági Kupa nem más, mint egy online, országos tudásverseny felső tagozatos általános iskolások, illetve középiskolások részére. A fenntarthatóság témája kapcsán a gyerekek bemelegítő kvízeken keresztül gyakorolhatnak a versenyre, amelyet egy izgalmas online verseny fog követni.

A győztes csapatok, felkészítő tanáraik, valamint iskoláik is értékes díjazásban részesülnek!

Az online tudásverseny lezajlott,
köszönjük mindenkinek a részvételt!Eredmények

Bejelentkezés

RÉSZTVEVŐK

A Fenntarthatósági Kupán felső tagozatos általános iskolás, illetve középiskolás diákok indulhatnak 3 fős csapatokban. A csapat egy felkészítő tanárt is regisztrálhat, aki a versenyre való felkészülést segíti.

Egy csapat a fenntarthatósági ismeretek alkalmazásával juttathat a főnyereményekhez! Legyél részese Te is ennek az élménynek! Vegyél részt csapatoddal a Fenntarthatósági Kupán!

DÍJAZÁS

Az általános iskolai felső tagozatos és a középiskolás diákok csapatai közül a 3-3 legeredményesebben szereplő csapat minden tagja értékes nyereményekben részesül!

 • Felsős és Középiskolás csapatok nyereményei
  1. helyezett csapat:
  Asus ZenPad Z380KL 16GB Wifi + 4G/LTE Refurbished tablet, Black (Android)

  2. helyezett csapat:
  Asus ZenFone GO (ZB452KG) (Dual Sim) kártyafüggetlen okostelefon, White (Android)

  3. helyezett csapat:
  JBL T450BT Bluetooth-os fejhallgató, fekete


Az első három helyezett csapat kupát és a csapat minden tagja érmét nyer. A tárgyi nyeremények készpénzre nem válthatók. A nyerteseket Szervező megjeleníti a verseny oldalán. A nyertes csapatok nevükkel és iskolájuk feltüntetésével jelennek meg a listán.

 • Felkészítő tanárok nyereményei

Jutalmazzuk az első három helyen végző csapat felkészítő tanárait mindkét kategóriában, összesen 6 tanárt. A pedagógusok nyereménye egy-egy 20 000 Ft értékű Libri könyvutalvány.

 • Iskolák nyereményei
  1. helyezett csapat:
  50 000.- Ft

  2. helyezett csapat:
  40 000.- Ft

  3. helyezett csapat:
  30 000.- Ft

Felsős csapatoknál és Középiskoláknál egyaránt a nyertes csapatok iskolája pénznyereményben részesül. A nyereményt kizárólag az iskola Alapítványának utalja a Szervező 2017. június 15-ig, amennyiben megkapja az utaláshoz szükséges adatokat.

A VERSENY MENETE

Regisztráld a csapatod! A meghirdetett időpontban legyetek számítógép és internet közelében, mert csak ebben a megadott időablakban tölthetitek ki a kvízt!

Töltsétek ki a bemelegítő kvízeket, mert azok témája és felépítése nagyban hasonlít az éles megmérettetésre!

 • Bemelegítő kvízekáprilis 12. és április 25. között
  A furfangos kérdések ráhangolnak a versenyre és játékos formában segítik a felkészülésed.
 • Online versenyÁprilis 26. (szerda)
  12:00 órától 13:00 óráig tart

  Egy előre megadott időpontban kell majd megválaszolnotok fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket. Nagyon fontos megjegyezni a verseny időpontját, mert csak a megadott időpontban tudjátok kitölteni a kérdéssort!

JELENTKEZÉS/CSAPAT REGISZTRÁCIÓ

Vegyél részt Te is a Fenntarthatósági Kupán! Hozd létre a legjobb csapatod és regisztráld most!

SZERVEZŐK

A Fenntarthatósági Kupa lebonyolítója a PontVelem Nonprofit Kft. Tudjon meg többet a PontVelem Okos Program varázslatos világáról! A tudásverseny fő támogatói a Köztársasági Elnöki Hivatal és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet.


SZABÁLYZAT

HÍRLEVÉL

Szeretnél értesülni a versennyel kapcsolatos eseményekről? Akkor feltétlenül iratkozz fel hírleveleinkre és biztosan nem maradsz le semmiről! Időben tájékoztatunk a Fenntarthatósági Kupával és a Fenntarthatósági Témahéttel kapcsolatos tudnivalókról, hírekről.

KAPCSOLAT

A versennyel kapcsolatban részletes leírást találsz az oldalon található játékszabályzatban.
Bármilyen javaslat, kérdés, észrevétel esetén bátran fordulj hozzánk e-mailen keresztül (temahet@pontvelem.hu) vagy a kapcsolatfelvételi űrlapot felhasználva!
Ha telefonon szeretnél elérni minket, az alábbi számot hívd: 06-30-590-2085